Boka bord

Tak består av fyra unika koncept uppdelade på två våningsplan, alla delar är bokningsbara och du hittar bokningslänkar och beskrivningar av de olika koncepten nedan, varmt välkomna upp till TAK!

Plan 13

Restaurang

Upplev, smaka och njut. Stanna till på middag, lunch eller brunch. Allt genomtänkt, omsorgsfullt utvalt och skapat med glädje. Här samspelar nordiska huvudråvaror med smaker och tekniker från Japan.

Boka bord

UNN

På vår systerrestaurang UNN erbjuds en visionär gastronomisk upplevelse som inte går att beskriva med ord. Det måste göras vid vårt bord. Bakom stängda dörrar. UNN ligger i samma lokal som TAK:s restaurang och har endast åtta platser och en servering per kväll.

Boka bord

Plan 14

Råbaren

Sashimi, tartarer och ostron. Sake, viner och hantverksöl. Här fokuserar vi på att servera maten rå i olika oväntade kombinationer, smaksatta med omtanke. Slå dig ner, se allt tillagas på plats och upplev kreativitet på hög nivå, i en levande miljö. Många av rätterna är perfekta att dela på, och vi har inga enskilda bord, istället erbjuder vi våra gäster att sitta vid community table, boka bord eller drop in på våra obokningsbara platser, välkomna!

Boka bord

BUR

Date eller AW till helgen med en kompis eller två, boka dina platser för en cocktailsittning med bordservering i vår avskilda del i baren på plan 14. Välkomna till vårt senaste tillskott på TAK!

Boka bord

BRUNCH SATURDAYS

Brunch 395

På lördagar så bjuder vi in till Brunch, som innebär att vi serverar ett spektra av smak och upplevelse vid ditt bord, lite som en brunchbuffé vid bordet, efter Temakin så bjuds det på pannkakor med matcha-glass, rostad vit choklad och Yuzu & miso-kolasås. Från den 9 juni-25 augusti så serveras vår brunch på vår fantastiska terrass från kl 12.30 varje lördag till det facila priset av 395:- I dryckesväg hittar du allt från vår egen hantverksöl till utvald Sake från Japan, ät, drick och njut av din stund, lördagar hos oss på Tak. Boka ditt bord här! På brunchen serverar vi förutom Temaki: Green smoothie Grilled sausages Chia pudding Noodle salad Tofu salad Green salad with radishes Marinated eggs Temaki set Grilled salmon with chimichurri Grilled and glazed ribs Fried rice Vegan brownie Fruit salad

Boka bord