Boka bord

Tak består av fyra unika koncept uppdelade på två våningsplan, alla delar är bokningsbara och du hittar bokningslänkar och beskrivningar av de olika koncepten nedan, varmt välkomna upp till TAK!

Plan 13

Restaurang

Upplev, smaka och njut. Stanna till på middag, lunch eller brunch. Allt genomtänkt, omsorgsfullt utvalt och skapat med glädje. Här samspelar nordiska huvudråvaror med smaker och tekniker från Japan.

Boka bord

UNN

På vår systerrestaurang UNN erbjuds en visionär gastronomisk upplevelse som inte går att beskriva med ord. Det måste göras vid vårt bord. Bakom stängda dörrar. UNN ligger i samma lokal som TAK:s restaurang och har endast åtta platser och en servering per kväll.

Boka bord

Plan 14

Råbaren

Sashimi, tartarer och ostron. Sake, viner och hantverksöl. Här fokuserar vi på att servera maten rå i olika oväntade kombinationer, smaksatta med omtanke. Slå dig ner, se allt tillagas på plats och upplev kreativitet på hög nivå, i en levande miljö. Många av rätterna är perfekta att dela på, och vi har inga enskilda bord, istället erbjuder vi våra gäster att sitta vid community table, boka bord eller drop in på våra obokningsbara platser, välkomna!

Boka bord

BUR

Date eller AW till helgen med en kompis eller två, boka dina platser för en cocktailsittning med bordservering i vår avskilda del i baren på plan 14. Välkomna till vårt senaste tillskott på TAK!

Boka bord

SAKE-MIDDAG 26/4

4-rätters meny med sake-pairing 795


Under besöket av Dewazakura Sake Brewery torsdagen 26 april serverar Tak en specialkomponerad meny med tillhörande dryckespaket. Det ger gästerna möjlighet att uppleva japansk dryckeskultur i nära samarbete med nordiska råvaror och maträtter signerade Frida Ronge, välkommen på en oförglömlig kväll!

Boka bord