BOKA BORD

Tak består av fyra unika koncept uppdelade på två våningsplan, alla delar är bokningsbara och du hittar bokningslänkar och beskrivningar av de olika koncepten nedan, varmt välkomna upp till TAK!

PLAN 13

RESTAURANG

Modern gastronomi med nordiska huvudråvaror och japanska tekniker och smaker. Lekfulla kreationer som är lätta att tycka om. Gjorda på råvaror vi omsorgsfullt valt ut efter säsong. Ett genuint hantverk i varje detalj, från rätterna till sake glasen som är speciellt framtagna för oss, och med Frida Ronge som kreativ ledare.

BOKA BORD I RESTAURANGEN

 

UNN

På vår systerrestaurang UNN erbjuds en visionär gastronomisk upplevelse som inte går att beskriva med ord. Det måste göras vid vårt bord. Bakom stängda dörrar. UNN ligger i samma lokal som TAK:s restaurang och har endast åtta platser och en servering per kväll.

BOKA DIN PLATS PÅ UNN

 

PLAN 14

RÅBAREN


Sashimi, tartarer och ostron. Sake, viner och hantverksöl. Här fokuserar vi på att servera maten rå i olika oväntade kombinationer, smaksatta med omtanke. Slå dig ner, se allt tillagas på plats och upplev kreativitet på hög nivå, i en levande miljö. Många av rätterna är perfekta att dela på, och vi har inga enskilda bord, istället erbjuder vi våra gäster att sitta vid community table, boka bord eller drop in på våra obokningsbara platser, välkomna!

BOKA BORD I RÅBAREN

 

BUR


Date eller AW till helgen med en kompis eller två, boka dina platser för en cocktailsittning med bordservering i vår avskilda del i baren på plan 14, välkomna till vårt senaste tillskott på TAK.

BOKA DINA PLATSER I BUR, KLICKA HÄR!

Reservera BUR till dig och dina vänner eller ditt företag mån-tors – maila: pia.sellstedt@tak.se