Boka bord

Matsal

Lunch på plan 13

Izakaya

Brunch i Izakayan

Vi håller just nu på att uppdatera oss om konsekvenserna av regeringens senaste besked rörande nya allmänna råd. Vi återkommer till dig med bokning så snart som möjligt om hur det påverkar dig.

 

Med sin utsikt över Stockholm är TAK en plats gjord för att skåla ut det gamla och in det nya. Fira in det nya året med oss. Avnjut en nyårsafton med en supé i vår Restaurang eller med en middag i vår livfulla Izakaya. I baren firas det med ostron och Champagne redan från klockan 13 på Nyårsafton.  Och för dig som önskar att avsluta det nya året med gastronomi av högsta rang har vi även öppnat UNN på årets sista dag. Dessutom finns möjligheten att abonnera vår cocktailbar IMA för sällskap för 30 – 50 personer. Glöm inte att du kan kombinera ditt nyårsfirande med en övernattning på Hobo. Klicka här för att boka ditt nyårspaket med övernattning.

Alla som bokar middag i vår Restaurang eller Izakaya kommer att få en biljett till eftersläpp för att fira tolvslaget på vår terass med ett härligt utbud utav alkoholfria alternativ

 

RESTAURANGEN PÅ PLAN 13

NYÅRSMENY RESTAURANG

BOKA

IZAKAYAN PÅ PLAN 14

NYÅRSMENY IZAKAYA

BOKA

 

Tolvslag i Tokyo när restaurangen serverar nyårslunch.

Ett år som vi alla längtat efter att lämna är 2020. Nu kan du avsluta året så tidigt som möjligt och växla om till det japanska tolvslaget och nyår i Tokyo. I TAKs Restaurang bjuder vi in till firande från 13.00 med musik och en enklare nyårsmeny i japansk stil. Till tolvslaget (kl 16.00) kan man fira i vår bar en trappa upp.

Meny:
Sashimi på röding
Chawanmushi med hummer
Oxkind, ris, syrlig sallad, pickles, steambuns, kimchi, majonnäs.
Pumpa, glass med soja och kola, havre, kanel

Pris: 595 kr per person (inklusive en välkomstdrink, alkoholfritt alternativ finnes)

BAR

Baren och utomhusterassen öppnar kl 13.00 för dig som vill träffa vänner och ta något att dricka i en trygg miljö. Vi har öppet fram till 20.00, men platserna går inte att boka.

 

UNN

Boka vår teppanyakirestaurang UNN eller vår cocktailbar IMA exklusivt för dig och ditt sällskap på nyårsafton?
Skicka din förfrågan till info@tak.se