Brunch

Välkomna till Temaki-Bonanza, vår brunch på TAK!

På lördagar kl 11.30 så bjuder vi in till Temaki Bonanza, som innebär att vi serverar ett spektra av smak och upplevelse vid ditt bord, lite som en brunchbuffé vid bordet, efter Temakin så bjuds det på pannkakor med matcha-glass, rostad vit choklad och Yuzu & miso-kolasås, allt till det facila priset av
295 SEK 

Du kommer att rulla dina egna Temaki-strutar och fylla dem med dina favoritråvaror. Ur högtalarna kommer skön disco/house och i bland så gästar DJ´s som vänder vinyl, allt i en varm och energirik miljö.
I dryckesväg hittar du förmånliga priser på allt från vår egen hantverksöl till utvald Sake från Japan, ät, drick och njut av din stund,  lördagar hos oss på Tak. Itadakimasu!

På Temaki-brunchen serverar vi råvaror som; soja-rimmad lax, fläsksida, Yuzu-korv, forellrom, puffad fläsksvål, Tamago-omelett, rödkål, sallad, chilimajonnäs, sesam -och sojamajonnäs, rostad Nori, ris, basilika, koriander, svarvad gurka, picklad blomkål m.m  Är man inte sugen på en Temaki-brunch så finns även Katsu-sando som är vår grillade kycklingsandwich och vår räksallad med twist, välkomna!