Restauranger och Barer på TAK

På TAK har vi härliga restauranger, barer, chambre séparéer och eventytor. Nedan kan du läsa om respektive enhet.

Jimmy 6

Tak

tak

Modern gastronomi, där nordiska huvudråvaror får möta japanska tekniker och smaker, i en levande miljö. Vi väljer våra råvaror med omsorg baserat på säsong och kvalitet. Ett genuint hantverk ligger bakom varje detalj, i allt från maträtterna, till porslinet det serveras på. Restaurang TAK bjuder på en upplevelse som kombinerar mat, dryck och utsikt i en varm och livfull atmosfär.

karinlei_tak_2023-20

Izakaya

izakaya

Välkommen till vår tolkning av den japanska Izakayan. Här bjuds du in i en varm och färgglad miljö, där maten gärna delas mellan varandra och atmosfären lockar till avslappnade samtal med en oslagbar utsikt.

FUJI4963

IMA

ima

IMA är vårt unika vardagsrum med utsikt över Stockholm. Cocktailbaren erbjuder drycker som höjer upplevelsen och känslan av exklusivitet, tillsammans med skräddarsydda maträtter. Under sommaren och när vädret bjuder till sol, så öppnar vi upp dörrarna och detta blir en av de mest speciella platserna i Stockholm. Varmt välkomna att titta förbi.

tak-11

UNN

unn

Här samlar vi all vår kunskap på en och samma plats. UNN går att boka för privata event och är en upplevelse där vi tar allt till sin spets. Vår filosofi bygger på rena smaker som balanseras med intressanta och utmanande drycker. På UNN har vi fokus på även de minsta detaljerna, och vi lovar att det är en upplevelse som inte kommer glömmas.

FUJI4920

Takbar & Terrass

unn

Med fokus på cocktails och drycker som flirtar med Japan, pulserande musik och en oslagbar utsikt. Takbaren bjuder på en unik upplevelse i Stockholm som ingen annan kan.

Vi tar inga reservationer i våra barer eller på terrassen för drinksällskap.

Öppettider Restaurang

  1. mån - tor
  2. fre
  3. lör

Öppetider Bar

  1. mån - tor
  2. fre
  3. lör

Nyhetsbrev

Cookie policy

Integritetspolicy

FAQ

Presentkort

tak_footer_pattern