Äta på TAK

Modern matlagning med nordiska råvaror influerade av japanska matlagningsmetoder och smaker. Eleganta skapelser som är lätta att gilla och framförallt dela.
Vi har tre olika restauranger under ett och samma tak och de har alla sina olika unika uttryck och egna eleganta stil. Men en sak som de har gemensamt är att de är alla en del av vår gastronomiska filosofi!

Läs mer om deras unika karaktärer nedanför.

_DSF1155

TAK

tak

Modern gastronomi, där nordiska huvudråvaror får möta japanska tekniker och smaker, i en levande miljö. Vi väljer våra råvaror med omsorg baserat på säsong och kvalitet. Ett genuint hantverk ligger bakom varje detalj, i allt från maträtterna, till porslinet de serveras på. Restaurang TAK bjuder på en upplevelse som kombinerar mat, dryck och utsikt i en varm och livfull atmosfär.

DennisYen_gästspel_2023-15

Izakaya

izakaya

Välkommen till vår tolkning av den japanska Izakayan. Här bjuds du in i en varm och färgglad miljö där maten gärna delas och atmosfären lockar till avslappnade samtal, med en oslagbar utsikt.

Lokaler_TAK_Maj_2023-13

IMA

ima

IMA är vårt unika vardagsrum med svårslagen utsikt över Stockholm. Cocktailbaren erbjuder drycker som höjer upplevelsen och känslan av exklusivitet, och detta i kombination med skräddarsydda maträtter ger den unika IMA upplevelsen.
Under sommaren, när vädret bjuder till sol, så öppnar vi upp IMA's dörrarna och ni är välkomna att titta förbi. När vi går in en svalare period så välkomnar vi större sällskap för privata fester eller företagsmingel.

Öppettider Restaurang

  1. mån - lör

Öppettider
Bar & Terrass

  1. mån - tor
  2. fre - lör

Nyhetsbrev

Cookie policy

Integritetspolicy

FAQ

Presentkort

tak_footer_pattern