Möten & Event på TAK

Är ni ett större sällskap som planerar ett event eller en middag?
På TAK finns det flera alternativ, exempelvis våra inglasade privata terrasser eller varför inte abonnera hela restaurang TAK eller Izakaya. Möjligheterna är oändliga, tveka inte att skicka din förfrågan till oss. Våra mest populära ytor finns listade nedan, vill du ha mer information kontakta oss.

FUJI4963

IMA

tak

IMA är TAK's privata systerbar med sin egen Terrass och svårslagen utsikt över Stockholms inlopp och landmärken. Här får du en avskildhet från andra gäster, men dess centrala läge ger en känsla av puls.

IMA kan abonneras för sällskap mellan ca 40-70 personer, sommar som vinter. 

Vår eventavdelning är behjälpliga att skräddarsy allt ifrån frukostevent och avslappnade möten till cocktailpartyn, mingelmiddagar och bröllopsmottagningar.

Lokaler_TAK_Maj_2023-8

Terrassbaren

tak

Med panoramavy över Stockholms innerstad bjuder vår terassbar på en magnifik utsikt och är praktiskt avskärmad med glasväggar som går att öppna upp på sommaren. Här finns det egen bar med ljudanläggning för musik och plats för DJ.
Den här lokalen är perfekt för både mingel, middagar eller fest.

Vinterterrassen går att abonnera för slutna sällskap från slutet på September till mitten av April, under sommaren utgör den en huvudsaklig del av vår Takterrass.

Kapaciteten är 70-150 personer beroende på vilken typ av arrangemang.

Lokaler_TAK_Maj_2023-9

Takbar & Terrass

tak

Takbaren på 14 våningen erbjuder en magnifik utsikt och en flexibel yta som passar såväl till mingel som fest.
Centralt i Stockholm och enkelt att hitta till är Takbaren ett alternativ såväl dag - som kvällstid. Med våra erfarna bartenders bakom baren och mat från den levande miljön i Izakaya har vi alla förutsättningar att leverera enligt era önskemål.

Det går att abonnera hela våning 14 exklusivt för dig och ditt sällskap, veckans alla dagar. 

Våning 14 innefattar bar, terrass och Izakaya. Vi har en kapacitet att husera upp till 500 gäster för lunch, middag eller fest.

Untitled-2

Catering

Ska du ha fest men vill inte laga maten? Oroa dig inte, vi har två fantastiska erbjudanden där vi ordnar maten åt dig.
Vi har catering för små och stora event. Maten lagas av våra kockar och levereras till dig, så ni slipper stress och press.

Erbjudande 1:

Ska du ha ett mingel och vill erbjuda dina gäster lite tilltugg? 

Vi lagar en blandning av våra sushifavoriter såsom nigiris, sashimi och smakrika makirullar. Vi har även vegetariska alternativ. 

Erbjudande 2:

För den som vill slå på stort så har vi ett lyxigare erbjudande, sushi-bonanza! En upplevelse som du och dina gäster sent kommer att glömma. 

En av våra duktiga kockar samt en person från vår servis kommer hem till er innan evenemanget börjar. De hjälper er ställa i ordning all mat och stannar tills dess att gästerna kommer, därefter lämnar de över till er.

Skulle ni vara intresserade av att ha vår personal på plats hela kvällen, så kan vi självklart även erbjuda det.

Vill ni veta mer? Kontakta oss på info@tak.se

Öppettider Restaurang

  1. mån - fre
  2. lör

Midsommarafton stängt

Midsommardagen stängt

Öppettider
Bar & Terrass

  1. mån - tor
  2. fre
  3. lör

Midsommarafton stängt

Midsommardagen stängt

Nyhetsbrev

Cookie policy

Integritetspolicy

FAQ

Presentkort

tak_footer_pattern