Fira Sakura på TAK

Sakuramenyn – en hyllning till våren

Lagom till att körsbärsträden blommar välkomnar vi vår Sakurameny, en exklusiv fyrarättersmiddag i rosa toner. Endast på TAK 25 april–29 maj!

Sakura, japanska för körsbärsträd, är det definitiva vårtecknet. De rosa trädens blomning representerar en tid för förnyelse och optimism. Hur bättre fira denna korta men vackra säsong än med en unik vårmeny?

I år välkomnar vi tillbaka den populära Sakuramenyn, komponerad av TAK:s gastronomiska ledare Frida Ronge. I denna fyrarättersmiddag möter nordiska vårprimörer en japansk smakpalett. Vad sägs om vårsallad med friterade blåmusslor, sakuranudlar med yuzudressing och sorbet på körsbär och japanska plommon?

MENY
Boka här!

I vår Bar kommer det att finnas Drinkar med inspiration utav Sakura, även vår Izakaya kommer att ta fram maträtter som inspireras utav Sakura.

Fler kommande event

Visa alla