flickan_2023-6

Restaurang Flickan ger TAK en medelhavsprägel för endast en kväll


Nordiska produkter, japanska tekniker – och en touch av medelhavskänsla. Räkna med gränslös hedonism när Guillermo Revenga och Jacob Larsson från Restaurang Flickan tar över Izakayan på Restaurang TAK den 22 mars.

Flickan är en känd, unik matupplevelse i Stockholm. Konceptet kretsar kring omakase, direkt översatt från japanska till "I leave it up to you", där gästerna äter framför kocken och låter kocken välja och servera säsongsbetonade specialiteter. Flickan har snabbt skapat sig ett namn och förenar japansk teknik med ett sydeuropeiskt arv.

Nu bjuder TAK in kocken Guillermo Revenga och sommelier Jacob Larsson från Flickan för ett gästspel. Guillermo och Jacob kommer att bjuda gästerna på en omakase-meny i Izakaya, med inspiration från det bästa säsongen har att erbjuda.

Menyn kommer att visa upp 13 spektakulära rätter. Gästerna kan förvänta sig nigiri, lagrad sashimi och signaturrätter från Flickan som pilgrimsmusslor med garum, bland annat.

Guillermo och Jacob kommer att besöka Izakaya den 22 mars och erbjuder endast 20 exklusiva platser. Deras besök är en del av en stor festmånad på TAK som firar sin sjätte födelsedag i mars med gästspel, fester och mycket mer. Boka dina platser till Flickan-gästspelet. 

Priset för menyn är 1195 sek och utvalda drycker är 695 sek

Öppettider Restaurang

  1. mån - tor
  2. fre
  3. lör

Öppetider Bar

  1. mån - tor
  2. fre
  3. lör

Nyhetsbrev

Cookie policy

Integritetspolicy

FAQ

tak_footer_pattern