Boka bord

Restaurang Plan 13

Izakaya Plan 14

Mors Dag

Ta med mamma på en kväll i Tokyo. Vår Izakaya erbjuder ett urval av delikata japanska klassiker i nordisk tappning som delas runt bordet av hela sällskapet. Allt lagat  Ge kvällen lite extra krydda genom att pröva sake tillsammans eller kanske avsluta med en drink på vår terass. Upplevelsen går att boka direkt eller att få som presentkort där mamma själv väljer tidpunkt för besöket. I priset inkluderas också ett signerat exemplar av Frida Ronges senaste kokbok Food Retreat. En bok fylld med hundra hälsosamma vardagsrecept.

Mors Dag-meny:
1200:- för två personer med bok inkluderad.

Dryckespaket:
395:- /person

Köp ditt presentkort på plats eller genom att maila info@tak.se.

UNN

Vi har ingenting annat än förståelse för er som väljer att stanna hemma istället för att ge er ut i natten och äta mat på restauranger i dessa tider. Men just nu går vi på knäna för att överleva. Vi är inte en lokal kvarterskrog men vi behöver ändå ert stöd för att överleva COVID-19. För er som vill stötta oss har vi därför bestämt oss för att återigen öppna upp UNN när krisen är över. Som presenkortsinnehavare kommer du få en unik chans att äta på UNN utan att behöva abonnera hela lokalen. UNN är vår teppanyaki-restaurang med åtta platser där kocken serverar en omakasemeny efter säsong och råvaror, allt regisserat av Frida Ronge efter devisen “nordiska råvaror tillagat med japanska tekniker.” Alla rätter tillagas av er egen kock som också presenterar rätterna och berättar historien bakom råvarorna och teknikerna som används. För den matintresserade är det således ett måste, och med endast åtta platser blir det både en intim och välsmakande upplevelse.

Priser:
Omakasemeny 795:-
Omakasemeny med dryckespaket 1295:-

Vi säljer också övriga presentkort till restaurangen och Izakayan på valfritt belopp. För att köpa presentkort, vänligen kontakta oss på info@tak.se. Vi kommer att släppa datum för UNN-middagarna senare.