tak 6 år

Vi fyller sex år, kom och fira med oss!!!

Vi ställer till med fest, eller flera fester för att vara mer exakt. Här kan ni läsa om alla höjdpunkter, roliga event, gästspel, och menyer som vi kommer ha under vårt sexårsfirande. Missa inte detta tillfälle att fira med oss.

TAK restaurangen

Chef's Choice Menyn, 22-25 mars

Eftersom vi fyller sex år, så vill vi fira det med att samla sex av våra bästa rätter på "chef's choice" menyn. Följ med oss på denna nostalgitripp, där vi lovar att du kommer känna kärleken i valet av rätter. Missa inte denna unika möjlighet. För bokningar, följ länken nedan.

beeftartar.jpg

 

Lively Wines, 24-25 mars

Lively Wines kommer göra ett efterlängtat besök i restaurangen. Passa på att ställa alla frågor ni har kring vin och bubblor. De kommer vara här mellan 17 till 21. 

 

TAK Unn 

Anniversary Menu, 24-25 mars

Utöver vår specialkomponerade sex-års meny, så lovar vi att bjuda på några överraskningar som kommer få era smaklökar att göra glädjeskutt. Kom och fira med oss, vi lovar att vi kommer skämma bort er. För att inte missa detta unika tillfälle, boka era platser redan idag.

UNN_oktober_2022-41.jpg

 

IZAKAYA

Flickan - gästspel, 22 mars

Nordiska produkter, japanska tekniker – och en touch av medelhavskänsla. Räkna med gränslös hedonism när Guillermo Revenga och Jacob Larsson från Restaurang Flickan tar över Izakayan på Restaurang TAK. Det kommer erbjudas en omakase för 20 exklusiva platser. Boka din plats redan idag.

Utöver dessa 20 platser så finns vår vanliga meny tillgänglig för dem som vill ha en smak av Izakayan.

flickan_2023-6.jpg


Temaki Bonanza, 23 mars

Temaki Bonanza är en hyllning till denna älskade, handrullade, sushistrut. Kom och upplev den lekfulla atmosfären i Izakayan, där du får skapa dina egna temakikreationer, en höjdpunkt bland japansk street food.

Temaki.jpg

 

Savino, 23 mars

På torsdag kväll kommer underbara Helene från Savino besöka oss i Izakayan. Hon har en enorm kunskap om vin, med fokus på Riesling. Här har ni ett perfekt tillfälle att både smaka, ställa frågor och utforska ett extra stort utbud av Riesling, som kommer finnas hos oss under kvällen. Hon kommer vara här från 17 till sent, så boka bord redan nu för att inte missa detta speciella tillfälle.

izakaya_food_feb2023-78.jpg

 

Dim Sum med Karin Lei, 24-25 mars

Kocken och matprofilen Karin Lei gör ett exklusivt gästspel på takrestaurangen TAK Stockholm. 24-25 mars bjuder Karin, känd från sin blogg Chopstick Stories och sitt Instagram-konto @karinlei, in till dim sum-fest högt uppe bland molnen. Det utlovas kantonesiska dumplings, nudlar och mycket mer, där barndomens minnen och smaker varvas med dim sum i modern tappning. Antal platser är begränsade så boka nu för att få din plats och njuta av hennes fantastiska mat. Hon kommer vara hos oss kvällen den 24:e, samt både brunch och kväll den 25:e. 

Karin_Stories_1.JPG

 

TAK Bar

DJ spelningar, 23-25 mars

Daniel Bertholdsson och Nassim Mehran har båda varit en stor del av TAK’s musikscen. Vi är så glada att dom kommer spela sina fantastiska set när vi ska fira. Vi kommer även få finbesök av Sussi + Nikki som kommer spela deras beda blandning av house, och Chia Imam som kommer spela härlig Internationell Disco. Alla dessa spelningar kommer garanterat göra så att ni känner festkänslan. 

Spritprovning, 25 mars

Virtuous Vodka besöker oss för en exkulsiv spritprovning mellan 16-16:45. Här kommer ni få testa, uppleva deras rena smak och höra om hantverket bakom vodkan. Vi kommer ha hela Virtuous utbud på plats, så att ni får känna skillnaden mellan smakerna. Det kommer även blandas cocktails, så kom törstig. All Virtuous Vodka är ekologisk och gjord på råg. Anmälning krävs, så boka din plats redan idag. Priset för denna upplevelse är 250Kr för spritprovningen och 115kr för cocktails. För anmälan skicka namn och antal till erik.aston@tak.se.

 

TAK Terassen

Hot Shot Bar, 24 mars

För alla Hot Shot-fans, så kommer vi tillägna en hel bar åt denna svenska shotsklassiker. Ett perfekt pitt stop innan, under eller efter Project Panorama festen. Här kommer grädden aldrig ta slut, och våra underbara bartenders kommer inte bara glatt blanda dem åt er, utan även ta festpris hela natten lång. Hot Shots Baren öppnar vid 18, och du hittar den uppe på terrassen. 
 

IMA

Project Panorama, 24 mars

Och sist men inte minst så vill vi bjuda in till festernas fest. Följ med på denna unika club upplevelse. Här kommer du hitta den bästa DJ line-up:en i stan. Dansa till dina fötter inte orkar dans mer, med Stockholms bästa utsikt som backdrop. Och ja, vi har gratis inträde hela kvällen. Vi öppnar dörrarna vid 18. 

Screenshot 2023-03-15 at 11.34.16.png

 

Vi kan inte tänka oss ett bättre sätt att fira och vi hoppas att ni längtar lika mycket som vi gör. Let the festivities begin! 


 

 

Öppettider Restaurang

  1. mån - tor
  2. fre
  3. lör

Öppetider Bar

  1. mån - tor
  2. fre
  3. lör

Nyhetsbrev

Cookie policy

Integritetspolicy

FAQ

tak_footer_pattern