Boka bord

Restaurang

IMA

Izakaya

Frukost

Längst in i Restaurang TAKs lokaler hittar du UNN. Bakom en svart dörr väntar en teppanyaki-restaurang där kocken serverar en omakasemeny efter säsong och råvaror, allt regissserat av Frida Ronge efter devisen “nordiska råvaror tillagat med japanska tekniker.” Alla rätter tillagas av er egen kock som också presenterar rätterna och berättar historien bakom råvarorna och teknikerna som används. För den matintresserade är det således en upplevelse utöver det vanliga, och med endast åtta platser blir det både en intim och välsmakande upplevelse.

Bokningsvillkor UNN

  • För att äta på UNN krävs att du bokar hela utrymmet, med plats för upp till 8 personer.
  • I priset ingår sex serveringar som tillagas på teppanyaki-häll av er egen kock från en meny som varierar efter tillgänglighet och säsong. Under middagen berättar kocken om rätternas historia, teknikerna som används och råvarornas ursprung.
  • I priset ingår matchande dryckespaket med saké, vin och öl från våra kunniga sommelierer.
  • Menyn kan inte göras vegetarisk eller vegan-anpassad.
  • Avbokning måste ske minst tre dagar innan bokat datum. Annars utgår en avgift på halva priset.
  • Priset för att äta på UNN är 15.000:- innan eventuella tillval.

 

Boka UNN genom att maila en förfrågan till info@tak.se

 

 

“Med UNN ställer vi TAKs matfilosofi på sin spets och kompromissar inte med några detaljer, det är mat lagat med kvalitet och råvaror i fokus”
                                                                                                                   – Frida Ronge