Boka bord

Restaurang Plan 13

Izakaya Plan 14

Winter Experience

För dig som önskar någonting annat än det traditionella julbordet erbjuder vi på TAK en specialkomponerad smakresa i fem serveringar signerad Frida Ronge. Winter Experience är komponerad av exklusiva och spännande råvaror, tillagade med japanska tekniker enligt TAKs vision. Menyn passar såväl små som stora sällskap. Samla vännerna, kollegorna eller familjen på TAK för att njuta av varm kryddad sake, god mat och imponerande utsikt över Stockholms takåsar i vinterskrud. Du bokar TAKs Winter Experience mellan den 25:e November – 21:a December.

Förboka din meny och börja med vår kryddade varma sake med inslag av muskot, yuzu och limeblad, för att sedan avnjuta en meny med fem serveringar i matsalen.

Jul i Izakayan

Att samlas traditionsenligt med vänner och kollegor inför jul är alltid ett välkommet inslag. Izakayan dukar upp Frida Ronges japanska tolkning av ett julbord. Precis som vanligt grundar sig rätterna i nordiska råvaror men med ett starkt inslag av asiatiska smaker och tekniker. Mellan den 25:e November till 21:a December serverar vi ett sittande “julbord” som består av fyra serveringar som delas av dig och ditt sällskap. Givetvis finns Izakayans breda dryckessortiment med sake, vin och japansk hantverksöl tillgängligt som vanligt!

Boka?

Våra duktiga projektledare finns till för att skräddarsy ditt event eller julbord. För prisförslag och eventförfrågningar; maila info@tak.se så hjälper vi dig!