Boka bord

Matsal

IMA

Izakaya

Frukost

Lunch på Terrassen

Winter Experience

För dig som önskar någonting annat än det traditionella julbordet erbjuder vi på TAK en specialkomponerad smakresa i fem serveringar signerad Frida Ronge. Winter Experience är komponerad av exklusiva och spännande råvaror, tillagade med japanska tekniker enligt TAKs vision. Menyn passar såväl små som stora sällskap. Samla vännerna, kollegorna eller familjen på TAK för att njuta av varm kryddad sake, god mat och imponerande utsikt över Stockholms takåsar i vinterskrud. Du bokar TAKs Winter Experience mellan den 23:e November – 21:a December.

Förboka din meny och börja med vår kryddade varma sake med inslag av muskot, yuzu och limeblad, för att sedan avnjuta en meny med fem serveringar i matsalen. Just nu erbjuder vi vår Winter Experience med 25%s rabatt som du bokar här.

Winter Experience Meny

 

Jul i Izakayan

Att samlas traditionsenligt med vänner och kollegor inför jul är alltid ett välkommet inslag. Izakayan dukar upp Frida Ronges japanska tolkning av ett julbord. Precis som vanligt grundar sig rätterna i nordiska råvaror men med ett starkt inslag av asiatiska smaker och tekniker. Mellan den 25:e November till 21:a December serverar vi ett sittande “julbord” som består av fyra serveringar som delas av dig och ditt sällskap. Givetvis finns Izakayans breda dryckessortiment med sake, vin och japansk hantverksöl tillgängligt som vanligt!

Izakaya  Meny

Take Away Julbord

I år har vi vårt julbord även som take-away med förberedda ingredienser som du tillagar själv i hemmet (min 2 personer). Läs om vårt take-away julbord här!

Take Away Julmeny

Om du inte vill laga ditt egna Julbord så kan vi även leverera en färdig meny hem till dig eller till ditt jobb. Läs om vårt take-away julmeny här!

Boka?

Våra duktiga projektledare finns till för att skräddarsy ditt event eller julbord. För prisförslag och eventförfrågningar; maila info@tak.se så hjälper vi dig!