New years

Detta händer på TAK på Nyår

På TAK kan du boka din nyårsmiddag, fira det nya året med magnifik utsikt från vår bar, eller dansa till de bästa DJ's i stan. Läs om allt som händer i huset på nyårsafton. Vi lovar, det finns något för alla smaker.

Vi erbjuder

TAK Restaurang Nyårsmiddag

Avsluta året med stil och fira in den nya året med en exklusiv middag tillagad av våra talangfulla kockar på TAK Restaurant. De kommer ta med dig på en gastronomisk resa där de nordisk-japanska smaker lyfts fram, allt medan du njuter av spektakulär utsikt över Stockholm. 

IZAKAYA Nyårsmiddag

Varför hålla tillbaka på nyårsafton? I vår Izakaya serverar vi en skaldjursplatå där vi inte kommer snåla på nåt. 

Izakayan är stället att vara på om du vill börja ditt nya år med spänning och glamour, i en festlig och varm atmosfär. 

Och för alla er som vill maximera dagen så har vi ett specialerbjudande där vi ger 25% rabatt på Izakayans skaldjursplattå. Erbjudandet gäller på vår första sittning mellan 15-17 och går att boka till den 18 december. 

Välkommen upp bland molnen.

TAK Nyårsfest

Det här blir unikt: du kommer inte bara ha den absolut bästa utsikten i staden, utan även en fantastiskt line-up på två dansgolv. För alla festsugna kommer detta vara det bästa stället att avsluta året och välkomna 2024. Festen börjar klockan 20:00, så kom tidigt, för tro det eller ej, det är GRATIS INTRÄDE FÖRE 22:00! Efter kl 22 kostar det 200kr i dörren.

Line-up och eventet hittar du på vår FB sida: 

https://www.facebook.com/events/873425984172809

TAK Nyårskasse

När inspirationen sinar och tiden är knapp så är detta ett perfekt tillfälle att låta TAK leverera din nyårsmiddag. Vi gör jobbet åt dig; allt är redan förberett, och du behöver bara lägga de sista toucharna hemma. Det enda du behöver är en ugn och en stekpanna.

Nyårskassen släpps den 20 november

 

Öppettider Restaurang

  1. mån - fre
  2. lör

Öppettider
Bar & Terrass

  1. mån - tor
  2. fre
  3. lör

Nyhetsbrev

Cookie policy

Integritetspolicy

FAQ

Presentkort

tak_footer_pattern