Yogabrunch och Dagsfest

Med begränsade platser skapar vännerna Frida Ronge och Frida Starvid ett nytt yogakoncept högt över Stockholms takåsar. Frida Starvid kommer leda en ‘rocket-yoga’-klass tillsammans med house-DJn Magnus Bohlin. Yogainstruktören Frida Starvid är arkitekten som sadlade om till yogi och numera driver Furö Studios.  ‘Rocket yoga’ är en rolig och pulshöjande form av ashtanga/vinyasa-yoga som fokuserar mer på styrka och flow än meditation. Klassen genomförs på hennes egna Furö Studios-mattor, så ni behöver inte ta med egna.

Efter klassen serverar Frida Ronge en vegetarisk brunch, i linje med hennes senaste kokbok Food Retreat. Botanisera bland overnight oats smaksatt med matcha-té och nötsmör, avokadomacka med wasabitahini, sojamarinerade ägg och vegansk brownie med tapiokapudding. Vår Head Bartender Niklas Sewén har också komponerat tre stycken Bellinis smaksatta med hallon & hibiscus, spirulina & blåbär, grönt té & mynta. Men det går också bra att beställa en GT om man vill.  Avsluta sommaren med ett pulshöjande och roligt yogapass som övergår till dagsfest!

Namaste osv!

Frida & Frida

BOKA HÄR! 

Klassen och brunchen kostar 595:- per person och börjar 09.00. Yogabrunchen genomförs 22:a / 29:e Augusti på TAK. Bokningen bekräftas med kreditkort och går att avboka 72H innan evenemanget.

Fler kommande event

Visa alla