TW hemsida

Tryffel- och Wagyu-afton på TAK!

Välkommen till TAK den 7 november, när vi bjuder in till Tryffel och Wagyu-afton i vår restaurang på plan 13.

På menyn Wagyu Entrecôte, i perfekt kombination med tryffelns rika och lyxiga smaker. Tryffel och Wagyu serveras som en del av en avsmakningsmeny. På menyn spelar tryffel huvudrollen i varje rätt, och tillför djup och elegans till måltiden.

Under kvällen kommer du även kunna fördjupa dig i tryffelns värld—lära dig mer om dess ursprung, njuta av dess unika aromer och anpassa dina rätter genom att välja önskad mängd tryffel. Detta är ett perfekt tillfälle att skräddarsy din tryffelupplevelse helt efter din smak.

Erin Stockton kommer också att besöka oss. Hon är en av Stockholms mest framstående sommelierer från vår partner Vingruppen och hon kommer att servera viner från Piemonte. Finns det något bättre sätt att njuta av tryffel än tillsammans med världskända viner från Piemonte, där tryffel växer? Vi satsar stort med Barolo, Barbaresco, Barbera och Langhe-viner – i små flaskor, vanliga flaskor och magnumflaskor!

Välkommen till en oförglömlig kväll fylld med fantastiska smaker och kulinariska upptäckter. Boka bord till denna härliga afton, som går i höstens tecken, genom att klicka på länken nedanför.

 

Psst! Det går jättebra att beställa från vår á la carte under kvällen också.

Öppettider Restaurang

  1. mån - fre
  2. lör

Middag stängt måndag 23/12 - torsdag 26/12
Lunch stängt måndag 23/12 - måndag 6/1

Öppettider
Bar & Terrass

  1. mån - tor
  2. fre
  3. lör

Izakaya & Bar
Stängt måndag 23/12 - onsdag 25/12

Nyhetsbrev

Cookie policy

Integritetspolicy

FAQ

Presentkort

tak_footer_pattern