Tryffel- och Wagyu-afton på TAK!
Välkommen till TAK den 7 november, när vi bjuder in till Tryffel och Wagyu-afton i vår restaurang på plan 13.
På menyn Wagyu Entrecôte, i perfekt kombination med tryffelns rika och lyxiga smaker. Tryffel och Wagyu serveras som en del av en avsmakningsmeny. På menyn spelar tryffel huvudrollen i varje rätt, och tillför djup och elegans till måltiden.
Under kvällen kommer du även kunna fördjupa dig i tryffelns värld lära dig mer om dess ursprung, njuta av dess unika aromer och anpassa dina rätter genom att välja önskad mängd tryffel. Detta är ett perfekt tillfälle att skräddarsy din tryffelupplevelse helt efter din smak.
Från Jakobsson & Söderström gästar Daniel Scheelcke, en välkänd sommelier från gamla Pontus in the Green House, ansluter till oss och hjälper till att hälla upp vinerna samt svara på frågor under resans gång.
Välkommen till en oförglömlig kväll fylld med fantastiska smaker och kulinariska upptäckter. Boka bord till denna härliga afton, som går i höstens tecken, genom att klicka på länken nedanför.
Psst! Utvalda rätter från vår a la carte kommer också att finnas tillgängliga.
Öppettider Restaurang
- mån - fre
- lör
Öppettider
Bar & Terrass
- mån - tor
- fre
- lör
Adress
- Telefon 08-587 220 80
- Email info@tak.se
- Adress Brunkebergstorg 2-4 111 51 Stockholm