Press & Gallery
TAK opened its doors March 2017 under the direction of our Culinary Director, Frida Ronge. To hang out at TAK should always be something else, something new, something more, and we exist to bring inspiration and innovation to the table.
At TAK we have many wonderful restaurants, bars, chambre séparées and event spaces. Read about each space below.
Press
For press related questions, please contact marketing coordinator Caroline Lüning at:
caroline.luning@tak.se
Restaurant TAK Welcomes Fredrik Sundström as New Executive Chef
TAK utsedd till "best new restaurant" i Wallpaper
Nordic Seafarm: A blue revolution
Read about Nordic SeaFarm, learn about seaweed farming, and how we use their product in our menu.
New Head Chef at TAK
Hon tar över i Stjärnorna på Slottet
Frida Ronge axlar Tareq Taylors roll: “Ett av de roligaste jobben någonsin”
Frida Ronge tar över efter Tareq Taylor som kock på slottet
Det är stora skor att fylla. Men det känns otroligt roligt, säger Frida Ronge från Göteborg, som nu tar över efter Tareq Taylor som kock i SVT:s ”Stjärnorna på slottet”.
Topplistan: Här ska du äta asiatiskt i Stockholm
Få kök bjuder likt det asiatiska på så mycket variation och smak, vare sig det är dumplings, sushi eller vietnamesiska vårrullar som står på menyn. Här är listan över Stockholms tio högst rankade asiatiska krogar just nu.
Fem krogar med chambre séparée
Njut av en middag i lugn och ro. Vi har samlat fem avskilda oaser i Stockholm för både små och stora sällskap som vill äta middag i en egen del av restaurangen.
Hos drottningen av Brunkeberg
Tak andas powerdining på det där moderna sättet som inte handlar om guldkranar och gamla gubbar utan en ny generations lyckade livsresor.
Fler bjuder upp gästerna till taket
NYHETER. Restauranger, barer och spa når nya höjder när allt fler satsar på verksamhet på taket. Besöksliv har undersökt framgångsrecepten bakom terrasserna med Varbergs Stadshotell och TAK i Stockholm.
Matprofilen Karin Lei gästar restaurang TAK med kantonesisk dim sum
Kocken och matprofilen Karin Lei gör ett exklusivt gästspel på takrestaurangen TAK Stockholm. 24-25 mars bjuder Karin, känd från sin blogg Chopstick Stories och sitt Instagramkonto @karinlei, in till dim sum-fest högt uppe bland molnen. Det utlovas kantonesiska dumplings, nudlar och mycket mer, där barndomens minnen och smaker varvas med dim sum i modern tappning.
Dennis Yen bjuder in till vietnamesisk-kantonesisk matfest på restaurang TAK
21–22 april bjuder Dennis Yen in till en exklusiv smakresa, högt uppe bland molnen. Matkreatören och kokboksförfattaren gör ett gästspel på restaurang TAK Stockholm, där han kommer att laga rätter med vietnamesiska och kantonesiska influenser. På menyn: barndomsrecept, moderna tolkningar och det bästa från två världar.
Jimmy Goo och mamma Anlin gästar TAK
Jimmy Guo är kocken som har blivit omåttligt populär efter pop up-restauranger, kokböcker och, kanske mest imponerande av allt, en andraplats i Sveriges Mästerkock.
Rooftopguiden - TAK Stockholm
Snygg, modern och mångfasetterad takdestination, med fantastisk utsikt över Stockholm.
Restaurangkonceptet TAK expanderar till Oslo
NYHETER. TAK Stockholm som öppnade i mars 2017 banade vägen för en explosion av takbarer i den svenska huvudstaden. Nu expanderar konceptet till Oslo. – Jag hoppas nå en bred målgrupp med TAK Oslo. Restaurangen riktar sig till alla som gillar mat, musik, människor och vacker utsikt, säger Frida Ronge.
TAK ❤️ MySeafarm - Seaweed program on the west coast of Sweden
MySeafarm started in 2020 in collaboration with a few restaurants as an exclusive seaweed program where restaurants could grow their own seaweed at our farm, and have seaweed delivered to them before anyone else on the market.
TAK
TAK
Izakaya
IMA
Restaurant
- Mon - Fri
- Sat
Dinner closed Monday 23/12 - Thursday 26/12
Lunch closed Monday 23/12 - Monday 6/1
Bar & Terrace
- Mon - Thu
- Fri
- Sat
Izakaya & Bar
Closed Monday 23/12 - Wednesday 25/12
Contact us
- Phone 08-587 220 80
- Email info@tak.se
- Address Brunkebergstorg 2-4 111 51 Stockholm